Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Akaryakıtta tasarruf için Araç Havuz Sistemi”ne geçildi

Akaryakıtta tasarruf için  Araç Havuz Sistemi”ne geçildi

Edremit Belediyesi, araçlarda havuz sistemi uygulaması başlattı.

Edremit Belediyesi, araçlarda havuz sistemi uygulaması başlattı.
Edremit Belediyesi’nde araçların sevk ve idaresinin daha düzenli olması için oluşturulan "Araç Havuz Sistemi" ile akaryakıt başta olmak üzere araç giderlerinde önemli oranda tasarruf sağlanıyor.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, “Oluşturduğumuz havuz sistemi sayesinde hizmetlerin halkımıza tam ve zamanında ulaştırılması sağlanırken önemli oranda da tasarruf sağlamaya başladık” dedi.
Başkan Saka’nın talimatı ile uygulamaya sokulan araç havuz sistemiyle akaryakıt gideri başta olmak üzere tüm araç giderlerinde önemli oranda tasarruf sağlanarak bütçeye katkı sağlandı.
Saka, başlattıkları yeni uygulama ile ilgili şunları kaydetti: “Havuz sisteminin hayata geçirilmesi ile müdürlüklerin araç ihtiyaçları anında karşılanarak hizmetlerin daha hızlı bir şeklide halkımıza ulaştırıldığı tespit edilmiştir. Bunun yanında araçların akaryakıt başta olmak üzere yedek parça ve bakım-onarım giderlerinin daha iyi takip edilmesi ve aksatılmadan yerine getirilmesi sonucunda araçlarla ilgili tüm giderlerde önemli oranda tasarruf sağlanarak belediyemiz bütçesine bir katkı sağlanmaktadır.”



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı